KONTAKT

PITAJTE NAS

LOKACIJA

ljudi pricaju o nama

Stvaramo najlepše momente detinjstva. Srećno dete je afirmacija našeg rada sa najmlađima dugi niz godina. Mnoštvo zadovoljnih roditelja. O nama govore:

Prijateljski i profesionalni.
Njihov rad je veoma temeljan i deci posvećuju najveću pažnju.
Sergio Moctezuma
Mexico
Sjajno iskutsvo.
Ja bih ih preporucila i opet koristila njihove usluge ako se pojavi potreba.
Sanela Radovanović
Serbia
Oduševljen višejezičnom nastavom i zdravim obrocimo kao i prelepim parkom u okviru vrtiča.
Annino de Venezia
Italy

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Dnevni boravak deteta u vrtiću organizovan je u periodu od 07:30 do 15:00 časova. U toku dnevnog boravka Vaši najmlađi imaju tri obroka i rasporedom obuhvaćene slobodne aktivnosti, sportske aktivnosti, kao i programske sadržaje poput razvoja govora, matematičkih pojmova, upoznavanja okoline, koji se realizuju uz pomoć najsavremenijih sredstava edukativnog karaktera.

Predškolska ustanova Kids Club realizuje rad sad decom kroz četiri vaspitne grupe u koje se mogu upisati deca od 0 do 7 godina. U zavisnosti od uzrasta, formirane su jaslena grupa, mlađa i starija vaspitna grupa, kao i grupa koja pohađa pripremni predškolski program.

Vrtić Kids Club omogućava Vašem detetu raznovrsnu ishranu i dnevni jelovnik forimran od strane profesionalnih kuvara i nutricioniste. Vođeni načelom individualnog pristupa deci, u našoj Ustanovi postoji mogućnost posebnog režima ishrane za decu kojoj je to iz zdravstvenih razloga neophodno.

Pored svakodnevnih fizičkih aktivnosti koje se odvijaju u prostranom parku i kompletno opremljenoj sali vrtića, deca PU Kids Club su u mogućnosti da se u okviru Školice sporta oprobaju i pravilno fizički razviju u disciplinama poput klizanja, gimnastike i plivanja.

U okviru dnevnog rada sa decom, pored slobodnih aktivnosti koje detetu omogućavaju pravilni razvoj i odrastanje u zdravom okruženju, realizuju se i aktivnosti u kojima deca još u najranijem uzrastu stiču znanja iz oblasti matematičkih pojmova, intenzivno rade na pravilnom izgovoru i razvijanju motorike, upoznaju se sa okolinom kroz teorijske i praktične situacije. Osim ovih oblasti, naše stručno osoblje pruža deci svakodnevno i znanja iz oblasti informatike, lego robotike. Ono što se takođe neguje jeste i jačanje ekološke svesti od malih nogu, koje se sprovodi kroz aktivnosti planirane programom projekta Eko-škole, čiji je član i naša Predškolska ustanova.

Pored svakodnevnih programskih aktivnosti koje se odvijaju na srpskom jeziku, deca u PU Kids Club od najranijeg uzrasta usvajaju govor na engleskom i nemačkom jeziku u okviru Cambridge programa prilikom rada sa stručnjacima iz ovih oblasti.